Ostoehdot

Arvonlisävero
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimituskulut
Toimituskulut ovat aina 1,95 € tilauksen koosta riippumatta.

Palautukset - Avokauppa - Peruuttamisoikeus
Voit aina palauttaa tuotteen, olipa syy palautukseen sitten mikä tahansa. Käsittelemme palautuksesi nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme 30 päivän avokaupan.

Kuulolaiteparistomme
Kaikkiin tuotepakkausiin on merkitty selkeästi tuotteen viimeinen käyttöpäivä. Tarjoamme vain tuoreita, uusia kuulolaiteparistoja. Kuulolaiteparistot voivat säilyä avaamattomassa pakkauksessa jopa 5 vuotta.

Maksu laskulla, kortilla tai PayPal-palvelun välityksellä

Yhteistyössä Klarnan kanssa voimme tarjota 14 päivän maksuajan. Kun valitset maksutavaksi laskun, käytämme luottotietona henkilönumeroasi. Ei laskutusmaksuja. Toimitamme tuotteet osoitteeseen, jonka tilaaja on ilmoittanut väestörekisteriin. Maksuehto on 14 päivää.

Toimitus
Lähetämme kuulolaiteparistosi samana päivänä, kun saamme tilauksesi tai seuraavana arkipäivänä, jos teet tilauksen viikonloppuna. Tilauksesi lähetetään postitse 1. luokan kirjeenä, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.
Mikäli tilauksesi toimitus viivästyy, sinulla on oikeus peruuttaa osto täysin maksutta.

Reklamaatiot
Jos vastaanottamasi kuulolaiteparistot sattuisivat olemaan viallisia tai jos olemme vahingossa lähettäneet sinulle vääräntyyppisiä paristoja, korjaamme virheen maksutta. Tässä tapauksessa sinun tulee ilmoittaa meille virheestä käyttämällä kotisivumme oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa "Ota yhteyttä".

Myynti alaikäisille
Jotta voisit ostaa tuotteitamme kaupastamme, sinun tulee olla täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt.

Henkilötiedot
Olemme vastuussa henkilötietojesi rekisteröinnistä ja käsittelystä.
Kun tilaat paristoja, sinua pyydetään antamaan itsestäsi tiettyjä tietoja. Nämä tiedot koskevat nimeäsi ja yhteystietojasi.
Tehdessäsi tilauksen hyväksyt sen, että käytämme tietojasi tilaamasi tuotteiden toimittamiseksi sinulle sekä asiakastietojesi rekisteröimiseksi viranomaisten vaatimalla tavalla.

Jos maksat maksukortilla tai PayPal-palvelun välityksellä, sinun ei tarvitse antaa henkilötunnustasi. Pyydämme henkilötunnuksesi vain, jos haluat maksaa laskulla, sillä Klarna tarvitsee sen luottotietojesi tarkistamiseksi.

Emme luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle!


Ota yhteyttä

?

Sinimäentie 10
02630 Espoo

mail info@kuulolaiteparistokauppa.fi
phone

Tilaukset: (09) 2316 9050

Kysymyksiä laskusta:
(09) 4259 9771

Turvalliset maksut

Turvalliset maksut